miercuri, 18 august 2010

Mult alcool, va rog!

Speram cu inversunare ca asta sa fie seara mea. Sa mi-o petrec intr-o stare de extaz, vecina cu nebunia, sa-mi clatesc gura-n alcool si sa-mi las trupul sa se miste lasciv. Sa pariez la un joc patetic de poker, urmatorul sclav ai iubirii, pe care-l voi obliga sa-mi improspateze zilele. Sa simt orice picatura de alcool, cum ma strabate, sa ma molesesc datorita muzicii, ridicol de tare, care imi face, la propriu trupul sa duduie.
Tu. Ai intrat in sufletul meu cu forta, acum mult timp. De ce incerci sa iti reintri prin efractie?. Te-am smuls atunci intr-un mod crud din mine, ca si cum ti-ai scoate o aschie din picior. Am simtit zile, luni poate ani durerea cauzata, simtindu-mi goliciunea care-mi vlaguieste interiorul.
Te-am vazut. Pentru prima data vara asta. Toata euforia, caldura febrila care-mi circula in sange mi-a disparut. M-am simtit ca odinioara, nesemnificativa. Mi-am adunat toate resursele de oxigen, pentru a-mi stabiliza sufletul. Simteam cum imi invaluiam in minte fiecare etapa a relatiei noastre, pe care, intr-un mod josnic si lipsit de tact, l-am astupat artificial. Acum ai iesit la suprafata, ca un cadavru viu. Ai fost cu si in mine..de atatea ori. Ma detestam pentru dragostea pe care ti-o purtam si ti-o oferam gata preparata pe tava. Imi simteam adesea sufletul inconjurat de un elastic gros. Il strangeai sufocandu-ma, varsand din mine si ultima picatura omeneasca, sau tragand de el, lasandu-ma sa ma extind, sa te acaparez cu totul.
Inchid ochii si imi susotesc incet sa nu plang. Trebuie sa te accept ca pe un strain. Strainul care imi ingaduia atata, care ma strangea la piept si ma intindea salbatic, sufocandu-mi gura, transformandu-mi orice noapte in adevarate binecuvantari.
Te-am iubit. Dumnezeiesc de mult. Si inca regret. M-am operat de n ori, incercand in van sa mi te scot din mine. Azi, m-ai ajutat sa ajung la concluzia ca ai locuit tot timpul in mine. Te-am ascuns, te-am incoltit impunandu-ti sa te ghemuiesti si sa nu imi mai dai ghionturi. Sa nu te mai vreau. Am incercat sa te inlocuiesc, sa te detest.
N-am sa uit. Si sunt sigura si tu ai sa faci acelasi lucru. Fiecare noapte, rasul meu care strabatea intunericul si adrenalina care punea stapanire pe trupul meu. Eram a ta. Pretuiam orice moment tainic, lasandu-te sa musti din mine. Nu m-a durut atunci, dar acum o simt amplificata.
Poate ca pe "EA", cea din prezent,o iubesti. Nu stiu. Nu vreau sa stiu. Dar mereu te vei gandi la mine si eu, intr-un mod hilar te voi iubi si te voi uri in acelasi timp. Ai fost singurul capabil sa-mi gaureasca sufletul, sa mi-l carpeasca, ca apoi sa-l vanda la un pret de nimic. M-ai vandut tuturor in mod grotesc, fara ocolisuri.
Ai actionat lipsit de tactica, lipindu-mi sufletul de talpa piciorului tau.
Si nu atunci m-ai pierdut ...
Fericirea mea, nu depinde de tine, nici n-as vrea. Nu m-ai vrut niciodata cu adevarat. M-ai urrcat pe un raft, etichetandu-ma ca fiind un trofeu.
Ti-am indulcit diminetile si noptile. Ti-am tremurat in brate, sarutandu-ti ochii pana la refuz.
Chibzuita sau nu, ti-am focalizat privirea, facandu-te sa imi iubesti macar trupul.
As inchina in cinstea ta, straine! Mi-ai distrus primul sufletul si nu te-ai aplecat sa aduni piesele de jos. Nu ti-a pasat niciun moment de ce va urma. Traiai momentul.
As retrai cu cea mai mare gratie fiecare clipa salbatica si plina de adrenalina alaturi de tine. Te-as lasa iar sa-mi ridici trupul in brate, sa-ti simt gura ta peste a mea. Ti-as intra in sange, fara sa-ti dai seama.
Acum stiu, mai bine ca oricand; nu te mai iubesc, dar te doresc atat de brutal, incat ti-as sfarsia buzele simtindu-ti, la propriu, caldura care e in tine.
Voi privi cu demnitate la ziua de maine. Te voi privi glaciara, ca de obicei, sarutand adierea vantului, care stiu ca va poposi pe chipul tau.
Sec si lipsit de viata, 'te iubesc' are o alte insemnatate acum. Oricat de fericita e 'EA' in locul meu, noi doi vom fi mereu martori unei dragoste vesnice si stirbe.

5 comentarii:

  1. pentru ca vrei aici.. desi e acelasi lucru... postarea asta imi place cel mai mult dintre toate. si ma regasesc in unele dintre frazele de mai sus! frumos, tare frumos..

    RăspundețiȘtergere
  2. Alcool. Frumos refugiu ai ales. Singura problema cu acest refugiu este ca te culci linistita si te trezesti la fel de vulnerabila ca inainte :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Te contrazic. Poate nu e la sensul propriu.
    Alice, continui sa ma surprinzi. Viata ta, felul cum o relatezi, poate fi tratata ca subiectul unei carti. Sa ai o viata linistita.



    Damian

    RăspundețiȘtergere
  4. Remarc:

    ,,Mi-am adunat toate resursele de oxigen, pentru a-mi stabiliza sufletul.,,

    Zi faină!

    RăspundețiȘtergere